Ιδανικό σύστημα για μπαλκόνια, σκάλες και περιφράξεις κτιρίων με υψηλές αρχιτεκτονικές απαιτήσεις.

Προσφέρει εντυπωσιακό αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα, χωρίς να περιορίζει τη θέα

Tα γυάλινα κάγκελα αποτελούν την τελευταία τάση στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και τη μοναδική λύση για βεράντες και μπαλκόνια με θέα χωρίς η με ενδιάμεσες κολόνες. Είναι ιδιαιτέρως ανθεκτικά και ασφαλή, καθώς κρύσταλλα και εξαρτήματα δημιουργούν ένα σύνολο που αντιστέκεται σε μεγάλες μηχανικές πιέσεις . Υπάρχουν διάφοροι τρόποι εγκατάστασης και πάντα με γνώμονα την ασφάλεια, σας παρέχουμε το τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα.

ΤΥΠΟΙ :

A) Επιδαπέδια : Τοποθετείτε πάνω στο τελικό δάπεδο ή σε στηθαίο και αποτελείται από στιβαρό προφίλ βάσης αλουμινίου ανοδιωσης που συγκρατεί άνετα πολυστρωματικούς υαλοπίνακες, με ύψος έως 150 cm και πάχος από 16 έως 22mm

B) Υποδαπέδια : Αποτελείτε από θάλαμο εμφύτευσης κρυστάλλων, μέσα στο μπετό και είναι από στιβαρό προφίλ στο οποίο μπορούμε να προσαρμόσουμε πολυστρωματικά κρύσταλλα, με πάχος από 16mm έως 22mm και ύψος έως 130cm, δημιουργώντας αίσθηση αφαιρετικότητας .

Tα κρύσταλλα σε όλες τις περιπτώσεις, ασφαλίζονται με ειδικά παρεμβύσματα ή ειδικές κόλες και έχουν άψογη συμπεριφορά στις εναλλασσόμενες θερμοκρασιακές μεταβολές.

Ένα βασικό χαρακτηριστικό που υποδεικνύει ότι τα γυάλινα κάγκελα καλύπτουν ιδανικά τις ανάγκες σας, είναι και το γεγονός ότι υπάρχει ειδική πρόβλεψη στην κατασκευή τους, ώστε να μην αναρριχώνται μικρά παιδιά στη βάση τους. Στη βάση η και την κουπαστη μπορεί να τοποθετηθεί ταινία led, που σε συνδυασμό με υπερδιάφανο γυαλί, δημιουργούν μοριακό φωτισμό, δίνοντας ένα ακόμα πλεονέκτημα αυτής της πρότασης. Επιπλέον, μπορεί να τοποθετηθεί και κουπαστή αλουμινίου ή inox.

Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής έγχρωμης ενδιάμεσης μεμβράνης, μέσα από ένα τεράστιο χρωματολόγιο, ώστε η επιλογή σας να ενισχύσει την παρουσία του μοντέρνου στοιχείου και να συνδυάσει χρωματική και στιλιστική αρμονία.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Σε επαγγελματικούς χώρους, Ξενοδοχεία, Cafe , εστιατόρια και κατοικίες.

ΟΦΕΛΗ & ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Ανεμπόδιστη θέα.
  • Απόλυτη ασφάλεια.
  • Μηδενική συντήρηση.
  • Ευκολία καθαρισμού.
  • Άριστο αισθητικό αποτέλεσμα.
  • Ηχομόνωση στο χώρο.
  • Μοντέρνος χαρακτήρας για τις κατοικίες.

Σας ενδιαφέρει;

επικοινωνήστε μαζί μας

Μενού