1. Αρχική
  2. ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ

ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ

ΜΟΝΟΚΟΜΑΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ

Ποιότητα και κομψότητα
Σαν το αυθεντικό δεν έχει: ποιότητα και ασφάλεια, εμφάνιση, άνεση και εξελιγμένη τεχνολογία. Πίσω από κάθε μονοκόμματη γκαραζόπορτα Hörmann κρύβεται η τεχνογνωσία περισσότερων από 50 ετών στην κατασκευή γκαραζοπορτών. Χάρη στην ποικιλία σχεδίων θα βρείτε σίγουρα αυτό που ταιριάζει στο δικό σας σπίτι.
Τα χαλύβδινα σχέδια είναι διαθέσιμα σε ιδιαίτερα οικονομικό Traffic white, σε 7 οικονομικά χρώματα καθώς και σε περίπου 200 χρώματα RAL
Πόρτες από μασίφ ξύλο διατίθενται σε σκανδιναβικό πεύκο και έλατο Hemlock Αμερικής.
Για σχεδόν κάθε σχέδιο γκαραζόπορτας η Hörmann προσφέρει την αντίστοιχη πλαϊνή πόρτα. Έτσι η γκαραζόπορτα και η πλαϊνή πόρτα δημιουργούν ένα αρμονικό σύνολο.
Οι μονοκόμματες γκαραζόπορτες έχουν ελεγχθεί και πιστοποιηθεί σύμφωνα με τις υψηλές απαιτήσεις ασφαλείας του Ευρωπαϊκού Προτύπου 13241-1. Με τη λίστα ελέγχου ασφαλείας μπορείτε να ελέγξετε, αν η παλιά σας γκαραζόπορτα ανταποκρίνεται στα τρέχοντα πρότυπα ασφαλείας της ΕΕ.

ΣΠΑΣΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ

Ανοίξτε πληθώρα πλεονεκτημάτων
Οι σπαστές πόρτες ανοίγουν κατακόρυφα προς τα πάνω και αναρτώνται από την οροφή προς εξοικονόμηση χώρου. Χάρη σε αυτήν τη δομή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλήρως τον χώρο εντός και έξω από το γκαράζ. Οι σπαστές γκαραζόπορτες μπορούν να τοποθετηθούν σε κάθε άνοιγμα γκαράζ και προσφέρουν έως 14 cm μεγαλύτερο πλάτος διέλευσης συγκριτικά με τις μονοκόμματες γκαραζόπορτες. Επιπλέον διαθέτουν τέλεια μόνωση χάρη στα μόνιμα ελαστικά και ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες λάστιχα στεγανοποίησης στις τέσσερις πλευρές.
Χαρείτε αυτήν την άνεση.
Οι σπαστές γκαραζόπορτες έχουν ελεγχθεί και πιστοποιηθεί σύμφωνα με τις υψηλές απαιτήσεις ασφαλείας του Ευρωπαϊκού Προτύπου 13241-1. Με τη λίστα ελέγχου ασφαλείας μπορείτε να ελέγξετε, αν η παλιά σας γκαραζόπορτα ανταποκρίνεται στα τρέχοντα πρότυπα ασφαλείας της ΕΕ.

Σας ενδιαφέρει;

επικοινωνήστε μαζί μας

Μενού