Σήμερα, που οι συνθήκες και ο τρόπος ζωής στις πόλεις έχουν αλλάξει λόγω της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, της ηχητικής όχλησης, αλλά και των υλικών δόμησης τα οποία  δεν μας επιτρέπουν να χαιρόμαστε άμεσα τον «υπαίθριο βίο», δημιουργήθηκε η αναγκαιότητα της έμμεσης ικανοποίησης της .

Έτσι άρχισαν να γνωρίζουν ιδιαίτερη άνθιση τα αίθρια και οι διαφωτιστικές αρχιτεκτονικές κατασκευές από γυαλί  από PVC και αλουμίνιο. 

Αποτελούν ελκυστικότατη ιδέα εφόσον ορίζουν έναν ενδιάμεσο χώρο, μέσω της διαφάνειας, μεταξύ κτιριακού κέλυφους & περιβάλλοντος δίνοντας την αίσθηση της επαφής με τη φύση και της οπτικής σχέσης με το περιβάλλον ενώ παράλληλα παρέχουν άπλετο φυσικό φως στο χώρο. Για το λόγο αυτό, οι διαφωτιστικές αρχιτεκτονικές κατασκευές (προσθήκες) από γυαλί – PVC και  αλουμίνιο συναντώνται πλέον όλο και συχνότερα σε κατοικίες, καταστήματα, εμπορικά κέντρα, προσόψεις κτιρίων, τμήματα εμπορικών δρόμων κλπ..

Η εταιρία  αναλαμβάνει την μελέτη  και κατασκευή του δικού σας αίθριου  και είμαστε στη διάθεση σας για κάθε συμπληρωματική πληροφορία.

Σας ενδιαφέρει;

επικοινωνήστε μαζί μας

Μενού